List/Grid Tipuri pensie Subscribe RSS feed of category Tipuri pensie

Pensia de boala

Pensia de boala

Persoanele care se confrunta cu o problema de sanatate din cauza caruia nu mai pot sa munceasca, au dreptul sa iasa la pensie de boala. Care este demersul pentru a… Citeste »

Pensia privata

Pensia privata

Pensia privata ofera sansa persoanelor ca sa aiba si o alta pensie, pe langa cea de stat. Pensia privata este acordata de catre sistemul de fonduri pensii private. Trebuie stiute… Citeste »

Pensia de urmas

Pensia de urmas

Pensia de urmas poate sa fie solicitata de catre sotia sau copilul persoanei care a decedat. Pentru a primi pensia, trebuie indeplinite diferite conditii si prezentate mai multe acte, conform… Citeste »

Pensia militareasca

Pensia militareasca

Pensia militareasca este un tip de pensie, la care au dreptul militarii, politistii si functionarii publici. Sunt mai multe categorii incluse in cadrul pensiei militare, despre care acum puteti sa… Citeste »

Pensia de handicap

Pensia de handicap

Pensia de handicap este un ajutor pentru persoanele care nu mai sunt apte pentru munca. In cazul acestei tipuri de pensie exista mai multe grade si comisia de la casa… Citeste »

Pensia de invaliditate

Pensia de invaliditate

Persoanele care si-au pierdut capacitatea de munca in totalitate sau pe jumatate, pot sa solicite sa primeasca pensie de invaliditate. Dat fiind ca pensia de invaliditate are mai multe grade,… Citeste »

Pensia de stat

Pensia de stat

Pensia de stat face parte din cele trei piloane de pensii. Legat de pensia de stat exista foarte multe nelamuriri, insa acum puteti sa aflati cateva informatii folositoare, precum care… Citeste »

Pensia facultativa

Pensia facultativa

Pensia facultativa este o posibilitate de a acumula bani. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti fondul ideal, la care sa contribuiti lunar si veti avea inca un alt… Citeste »

Pensia alimentara

Pensia alimentara

In cazul in care sotii decid sa divorteze si daca exista un copil, chiar daca la unul dintre parinti o sa creasca copilasul, aceasta nu inseamna ca celalalt parinte nu… Citeste »

© 2014 Pensie. Toate drepturile rezervate.